Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Iskolánk több éve pályázik az Erzsébet- táborban való részvételre, az elmúlt években mindig sikeresen. Az idei évben is nagyon várták a gyerekek, nagyon készültek rá, azonban a megváltozott új helyzet egy teljesen más típusú Erzsébet- tábort hozott számukra. Eddig még helyi szervezésű Erzsébet – tábort nem csináltunk, így mindenkinek új volt ez a helyzet. Nagyon ki voltak éhezve a gyerekek a március közepétől tartó karantén miatt a társaságra, a közösségi életre, hiányoztak a barátaik, a közös játékok, a közös programok. A szülőknek is rendkívül nagy segítség volt, hiszen a kötelező szabadságolások miatt problémát jelentett a gyerekek nyári felügyelete. Ezt igazolta a csoportok életkorának összetétele. A változatos programok, a rendszeresség visszatérése az életükbe minden gyermeknek elnyerte a tetszését. Próbáltuk a korábbi Erzsébet- tábori tapasztalatainkat helyben is hasznosítani, a napirendet az ott megtapasztalt beosztáshoz igazítani. Az első két héten két csoportot tudtunk indítani, utána még három turnus következett egy-egy csoporttal, majd az utolsó turnust 3 csoporttal zártuk. A gyerekek a hosszú bezártság után végre közösségbe mehettek a biztonságos higiéniai szabályok teljes körű szabályok betartása mellett, átérezték ennek fontosságát, odafigyeltek a szabályok betartására. A tábor jó volt a szülőknek, mert gyermekeik rendkívül kedvező áron vehettek részt a táborozáson, hat hetet igényelhettek a szünet idején, így megoldva a nyári gyermekfelügyelet problémáját. Jó volt a gyerekeknek, mert ismét közösségbe mehettek, barátaikkal lehettek, elszakadhattak a hirtelen rájuk zúdult „digitális világtól”, tartalmas, változatos programokon vehettek részt. Mi pedagógusok pedig úgy éreztük, hogy ennyivel támogatnunk kellett a szülőket a digitális oktatás során nyújtott segítségükért.

Ezek a napok is nagyon tartalmasok, mozgalmasok voltak, de bízunk benne, hogy jövőre már az igazi Erzsébet-táborban élvezhetik a gyerekek a Balaton hűsítő vizét, hisz, ha Erzsébet-tábor, akkor BALATON!

Hajas Erika

 

erzsebet tabor

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola