Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Mozgalmasan teltek a nyári szünet utolsó napjai a hatodik évfolyamos diákok számára. A tanévnyitó műsorra való készülődés több szempontból is rendhagyó volt. Egyrészt a kialakult helyzetre való tekintettel a próbák, melyek augusztus 17-től zajlódtak az udvaron, szabad térben kezdődtek, majd az időjárás kiszámíthatatlanságának következtében a tornateremben folytatódtak. Másrészt több, alsó évfolyamos diáktárs és szerepet kapott, így aztán a második osztálytól kezdve egészen a hatodik osztályig volt szereplő a műsorban. A gyerekek nagyon elszántan és motiváltan vetették bele magukat a feladatba, élmény volt a közös munka. Fegyelmezetten betartották az egészségügyi előírásokat, mindig időben érkeztek, ügyesen és gyorsan megtanulták a szerepeket.

Augusztus 31-én, hétfőn a műsort felvették videóra, a felső, illetve az alsó tagozat egy része másnap interaktív táblákon, digitális formában tekintette meg az előadást! A második évfolyam, illetve iskolánk új tanulói, az első osztályosok a tornateremben nézték élőben a nem mindennapi körülmények között előadott 2020 – 2021-es tanév megnyitó műsorát.

A gyerekek nevében is szeretnénk megköszönni Hajas Erika és Balogh Tímea tanárnők segítségét, akik közreműködésükkel hozzájárultak a műsor sikeréhez, valamint Zsömbör Attila tanár úrnak a felvételt, Sótiné Papp Elvira tanárnőnek pedig a vágást és a digitális formáció véglegesítését.

evnyito1 j

evnyito2 j

Mezőfalva, 2020. szeptember 8.

Kollár Hajnalka

Váradi Sándor

6. évfolyam osztályfőnökei

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola