Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2023 7

   


2020 a szokatlan dolgok éve volt. Rendkívüli módon fejeztük be az előző tanévet, majd bizakodva kezdtük a következőt. Bíztunk benne, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba és az életünk újra hasonlít majd az előzőleg megszokotthoz. Tudjuk tartani a régi hagyományainkat, az iskolai életünk is ismét a régi lesz.

Szeptemberben még azt reméltük, hogy zökkenőmentesen indulhat a tanév és újra elővehetjük a tavasszal félbe maradt munkáinkat. Azt terveztük, hogy decemberben a karácsonyi műsorunkkal együtt egy nemzetiségi gálát rendezünk, ahol bemutathatjuk az elmaradt produkcióinkat és méltóképpen hozzájárulhatunk a szeretet ünnepéhez.

Bizakodásunk gyorsan szertefoszlott, azonban nem engedtük meg, hogy minden hozzánk tartozó esemény elmenjen mellettünk. Megtartottuk a Márton napot, de egy kicsit másképp.

Készültünk a nemzetiségi karácsonyi gálánkra, melyet a járványügyi szabályozások miatt le kellett redukálnunk egy osztály produkciójára, kizárólag online előadás formájában. Már életünk részévé vált a videó felvétel készítése, a kivetítő előtt való osztályszintű ünneplés. A vírushelyzet azonban napról-napra felülírta az eredeti szereposztást, folyamatosan cserélődtek és nem utolsó sorban fogytak a szereplőink, de mi töretlen lelkesedéssel próbáltunk és alakítottuk a darabunkat, ami a szememben egy gyémánttá csiszolódott. Nagyon megkönnyítette munkánkat sikeres pályázatunk melyet a Fejér Megyei Német Területi Nemzetiségi Önkormányzathoz adtunk be. A szervezet segítségével vásárolt hangosító berendezés sok örömöt fog még szerezni a különböző műsorok megvalósítása kapcsán, hiszen most is nagy segítségünkre volt könnyű kezelhetőségével és kiváló hangzásával emelte a műsorunk színvonalát, élvezhetőségét.

Köszönöm a kiemelkedő munkáját a 4. a osztály tanulóinak, akiknek a lelkesedése és kitartása nélkül nem jöhetett volna létre ez a produkció.

                                                                                                                    Hajas Erika

Az ünnepi előadásunk a következő linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=5zL99zSiON4

idegen1

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

8x badge DTH2023

   
   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola