Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2023 7

   


2022. július 16-án kezdetét vette az U15-ös korosztály (korábban serdülő) Európa-bajnoksága Horvátországban, Zágrábban. A földrész 31 országából több száz nevezés érkezett. Magyarországot a lányok 62 kg-os súlycsoportjában a mezőfalvi Pupp Viktória képviselte. Viktóriának nem ez volt az első nemzetközi megmérettetése, hiszen már a tavalyi évben is kiérdemelte, hogy magára öltse a címeres mezt. 2021-ben Bulgáriából ötödik helyezettként térhetett haza. Azóta a fejlődése érdekében iskolát váltott, és Budapesten, a Magyar Birkózók Szövetségének Kozma István Akadémiáján pallérozódik.

Zágrábi első mérkőzésén egy görög versenyzővel kellett megküzdenie. Viktórián már a mérkőzésre vonuláskor látszott a magabiztosság, határozottság, és az önbizalom. A mérkőzés elején kezébe vette a kezdeményezést, majd 8:0-ás vezetésnél sikerült kétvállra fektetni ellenfelét. A sorsolás szeszélye folytán a második fordulóban ismét görög ellenféllel került vele szembe a továbbjutásért. A mérkőzés forgatókönyve hasonlóan alakult, 2-0-ás vezetés után tusgyőzelem. Az elődöntő nagyon keménynek ígérkezett, hiszen a lengyel lány igen ponterős birkózással verte olasz, majd francia ellenfelét. Viktória népes szurkoló csapat buzdítása kíséretében lépett szőnyegre a délutáni programban. Továbbra is koncentrált, taktikus birkózással felőrölte ellenfelének lendületét, majd egy látványos akció után 4-0 vezetést követően újabb tus győzelmet aratott.

Vasárnapi döntőben a románt, moldávot, törököt verő ukrán versenyző következett. A program kicsit elhúzódott, hiszen a fiúk mérkőzései is elkezdődtek. Egészen este 9 óráig kellett várni a Vikinek, hogy szőnyegre léphessen. A mérkőzés jól kezdődött, hiszen versenyzőnk magához ragadta az irányítást. Az első menetben egy gyönyörű 4 pont érő dobással megszerezte a vezetést. A második menetben ukrán ellenfele mindent megpróbált, de Viki kiválóan védekezett, sőt többször ellentámadásba is lendült. Az eredmény nem változott, Pupp Viktória Európa-bajnoki címet szerzett.

Pup Viki

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

8x badge DTH2023

   

Határtalanul program  

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola