Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Az idei nyár sem múlhatott el az erdélyi látogatásunk nélkül. 49 fővel indult a buszunk Székelyföldre, ahol szebbnél szebb látnivalók vártak bennünket. A programunkat ebben az évben a sóprogrammal kezdtük, a Parajdi Sószorosban tett túránk után a Sófürdőben pihentük ki a hosszú séta fáradalmait. A másnapi programunkban a Szent-Anna tó , a Mohosi-láp, a csíksomlyói zarándokhely meglátogatása, majd egy rövid Csíki Sörgyár látogatás szerepelt. A következő napon ismét szükség volt az erős lábakra, hiszen úticélunk a Madarasi Hargita meghódítása volt, hiszen azt mondja a fáma, hogy aki nem járt a Hargitán, az nem is volt Erdélyben. Miután elértük a csúcsot, az egyik kopjafán elhelyeztük iskolánk emlékszalagját a Himnusz közös éneklése mellett. Nagyon megható pillanat volt, mindenki rendkívül elérzékenyült. Délután elmentünk a közelben található vízeséshez, miközben átéltük életünk legnagyobb esőjét jéggel kísérve. Így utólag már mosolyogva emlékszünk vissza, de akkor, ott sokkoló volt. A korondi úton felelevenítettük Tamási Áron munkásságát, majd meglátogattuk a sírját Farkaslakán. Nem maradhattak ki a székelykapuk sem Szejkefürdőn, ahol a következő látnivaló a Mini Transilvánia Park volt, amely Románia egyetlen multikulturális, tematikus makettparkja, melyben Erdély legfontosabb történelmi épületeinek kicsinyített, valósághű mását csodálhattuk meg. A szállásunkon minden este finomabbnál finomabb székely specialitásokkal vártak bennünket a szállásadóink, ezzel erőt gyűjtve a következő nap kihívásaira.

Köszönöm kollégáim segítségét és áldozatos munkájukat, mellyel hozzájárultak a hét sikerességéhez és a szülők bizalmát, hogy ránk bízták a gyermekeiket a minél több élményszerzés reményében.

Hajas Erika

csoportvezető

Erdely1

Erdely2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola