Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Az előző tanévben két diákunk, Szilva Benett és Kölesdi Mihály egy országos online nyelvi versenyen 2. illetve 3. helyezést ért el. A színvonalas díjátadó és ajándékok mellett, még egy táborra is meghívást kaptak a fiúk. Tartalmas, élmenyekkel teli két napot töltöttünk Siófokon német, szerb, horvát, szlovén, szlovák, görög, bolgár és román nemzetiségű gyerekekkel és pedagógusokkal.

Érkezés után a gyerekeket csapatokba osztották be a szervezők. Az újonnan alakult csapatok az ünnepélyes megnyitó után egy nemzetiségi kvízjátékban vettek részt, majd egy „Egy perc és nyersz” vetélkedőn. Vacsora után Bránká és zenésztársai szolgáltatták a talpalávalót. Másnap is izgalmas programok vártak ránk: kézműveskedés – szövés, fonás, gyöngyfűzés, élményfestés illetve színészkedés közül választhattak a gyerekek, ebéd után pedig a Balatonon hajókáztunk. A délután szabadulószobával folytatódott a díjazottak számára, miközben mi, pedagógusok, kerekasztal beszélgetésen oszthattuk meg tapasztalatainkat a tehetséggondozás témakörében. Vacsora után ismét fantasztikus zenészekkel ismerkedhettünk meg, a Romano Glaszo Folklór Együttessel, akik nemzetközi roma népdalokkal kápráztattak el minket, majd táncházzal zárták az estét.

Utolsó reggelre elkészült egy óriási plakát is a gyerekek keze által, amely az különböző nemzetiségek összetartozását és egységét szimbolizálta.

Ez a tábor is azt igazolja, hogy a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét. A gyerekek beszámolói motiválóan hatottak társaikra, jó példával járnak előttük a tanulás terén. Izgatottan várjuk a következő versenyt.

nemzetisegi tabor 2023

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola