Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Az év második felében kezdetét vette a birkózók Diákolimpiai versenysorozata. Mivel, a területi selejtezőt rögtön a tanév első hétvégéjére írták ki, ezért a nyári felkészülési időszakot is korábbra kellett időzíteni. Az augusztusi edzőtáborok, és az intenzív felkészülés eredményeként igen sikeresen kezdhettük a tanévet. Zalaegerszegen, ahol a 12-13 évesek küzdöttek a továbbjutást érő helyezésekért négy súlycsoportban sem találtak legyőzőre tanítványaink, és szinte az összes versenyzőnknek sikerült a kvalifikáció. 32 kg-ban Kaszala Máté, 35 kg-ban Tombor Benedek, 76 kg-ban Zámbó Gergő, 85 kg-ban Pesei Sándor egyaránt három-négy győztes mérkőzés után sem talált legyőzőre, így első helyről jutott tovább. 76 kg-ban Éva Balázs második helyezettként, 50 kg-ban Fierpasz András, 63 kg-ban Parádi László, 69-ban Fekete Csaba harmadikként jutott a kiskufélegyházi döntőbe.

A három területi selejtezőről továbbjutók szeptember 22.-én Kiskunfélegyházán vívtak meg egymással a Kötöttfogású Diákolimpia országos bajnoki címekért. A 14 súlycsoportban felsorakozó 144 sportoló letette diákolimpiai esküt, majd Hegedüs Csaba, hazánk 100. olimpiai aranyérmét nyerő birkózó kiválóságának buzdító beszéde után megkezdődtek a küzdelmek. A versenyzőink nagyon készültek erre a megmérettetésre, és ez szerencsére az eredményekben is megmutatkozott. 32 kilógrammosok között Kaszala Máté itt sem talált legyőzőre, így megérdemelten vehette át a győztesnek járó serleget. Tombor Benedek, és Parádi László is nagyon közel állt a végső győzelemhez, sajnos mindkettőjüket az elődöntőben legyőzték, de a kisdöntőben már szépíteni tudtak így bronzérmesként zárták a napot. Fekete Csaba, Éva Balázs, és Pesei Sándornak köszönhetően további három ötödik helyezésnek is örülhettünk. Bátran kijelenthetem, hogy a Gurics György BDSE növendékei nagyon kitettek magukért!

birko2023 kiskunfelegyhaza

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola