Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


A résztvevő versenyzők általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. Szabadfogású döntők sorozatát a legidősebb (14-15 évesek) korosztályosok nyitották meg. A Hajdúszoboszlón megrendezett versenyen Garbacz Bence, és Csőregi Zalán képviselte egyesületünket, de sajnos helyezés nélkül zárták a napot.

Másnap, Püspökladányban a 10-11 évesekkel folytatódtak a küzdelmek. A három kijutó Guricsos versenyzőből Fekete Csanád az 58 kilógrammosok mezőnyében szépen menetelt. Szigetszentmiklósi, és kőszegi ellenfelén túljutva, az elődöntőben váratlan vereséget szenvedett dunaújvárosi társától, így „csak” a bronzéremért birkózhatott. A kisdöntőben már nem hibázott, és kétvállra fektette Ferencvárosi ellenfelét. Várnagy Ákos, és Novák Sándor helyezés nélkül zárt.

Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban a 12-13 évesek küzdelmeivel zárult a 2023-as év Diákolimpiai versenysorozata. A kötöttfogású döntőn elért érmes helyezések után, vérmes reményekkel vágtunk neki a hétvégének. Talán, a testileg és lelkileg egyaránt kimerítő év miatti dekoncenráció okán győztes, vagy győzhető mérkőzések sorozatát buktuk el. Így, a hét versenyzőnk közül Parádi Lászlónak, és Zámbó Gergőnek sikerült ötödik helyezést elérnie.

diakolimpia2023 1

Pupp Viktória Kanadában edzőtáborozott, és versenyzett!

A Kozma István Akadémia hat lány birkózója Kanadában, a Niagara-vízesés mellett található St. Catharines városában edzőtáborozott. Majd, a tábor végeztével Hamilton városában egyetemi versenyen vett részt.

A viadalon többségében 23-25 éves versenyzőkkel találkoztak az akadémisták. A versenyszabályzat szerint 17 évnél idősebb birkózók léphettek szőnyegre, így Pupp Viktóriának külön engedélyre volt szüksége ahhoz, hogy szőnyegre léphessen, hiszen még csupán 16 éves. Ennek ellenére, Viki a 65 kilogrammosok között három győztes mérkőzéssel diadalmaskodott a tornán!

diakolimpia2023 2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola