Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2023 7

   


Andersen születésére emlékezve rendeztük meg a tavaszi mese-estünket.

2010. március 31-én az alsósok számára.
Már az ősszel is nagyon jól éreztük magunkat. Most is pizsamás gyerekkel telt meg a tornaterem, a sarokban ott állt a mesemondó karosszék, fölötte világítottak a csillagok és az olvasólámpa fénye.
Megismerhettünk Andersen életét és műveit, hallgattunk meséket Koppányiné Sági Mónika vetítésének illusztrációjával, Balláné Spitz Mariann, Nyuliné Bauer Szilvia és Sivák Zita bábozott a kicsiknek. Márokné Szatmári Ilona és Szabóné Kovács Erika meséi elvarázsoltak mindannyiunkat.
 
A legjobban én mégis a mesejátékot vártam. Sikerült megnyernem a szülőket, hogy a kicsike szabadidejükből áldozzanak fel, és örvendeztessük meg a gyerekeket. Mindannyian nagyon tartottak ettől, féltek a szerepléstől, attól, hogy meg tudják-e tanulni a szöveget, hogyan állnak ki ennyi gyerek elé szerepelni. De mindenfélelem hiábavaló volt, néhány próba után remekül összeállt az előadás! Baloghné Novák Ilona, Némethné Halupa Andrea, Szalai Nagy Erika voltak a legbátrabb szülők. Meghívtam egy régi drámás tanítványomat, Mazzag Anettet, aki sok színt vitt az előadásba. Beugróként (a megbetegedet anyukák helyett) fellépett és a felnőttekkel egyenrangú alakítást nyújtott Szabó Szindbád és Szabó Luca.

A bátor nyulacska című mesét adtuk elő. A gyerekek szurkoltak, hogy az eltévedt vándorok kimeneküljenek az erdőből, hogy teljesüljenek az ígéretek, és a nyulacska feleséget találjon. Nagyon büszke voltam a szülőkre és minden szereplőre, remek szövegtudással, igényes jelmezekkel és nagy kedvvel álltak ki a gyerekek elé. A próbákon is nagyon jól éreztük magunkat, az előadás napján is vidáman mentünk haza. Ha a nézők csak fele annyira élvezték az előadást, mint mi szereplők, akkor mindenki szép este után mehettek haza.

Köszönöm mindenkinek ezt a szép estét!
Baricza Zsuzsa a hisztis királylány
   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

8x badge DTH2023

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola