Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Október 23-án reggel hatkor a megszokott helyen gyülekeztünk, hogy ismét kirándulni induljunk a szomszédos Ausztriába. Akármilyen korán volt, mi nem szunyókáltunk, hanem vigadtunk a buszon. Máskor soha sem reggelizünk ilyen hajnali órán, de ilyenkor, ha megmozdul a busz, máris az elemózsia után kutattunk a nagy táskákban. Egymás kínálgatásával, viccelődéssel, nagy nevetésekkel hamar telt az idő. Mire felocsúdtunk, máris Bécsben voltunk. Először a Természettudományi Múzeumba mentünk. Megkövült állatokat, régi használati tárgyakat, ékszereket, a föld mélyéből előkerült fél drága-és drágaköveket csodálhattunk meg. Nekem legjobban a gyönyörű ékszerek tetszettek. Boldogan viselném bármelyiket. A következő állomásunk a Lepkeház volt. Ez fantasztikus élményt nyújtott. A tarka pillangók ezer színben pompáztak. Lehelet finoman úsztak a levegőben, ruhánkra is rászálltak, boldogan figyeltük, hogy melyikünk ruhája ékesebb a lepkék élénk színeitől. Végül a Práterbe mentünk. Ott mindenre felültünk, ami mozgott. A legfélelmetesebb herkentyűt is kipróbáltuk, mindeközben hatalmas sikongatást lehetett hallani köröttünk. Ha Erika néni nem terel minket a busz felé, és a zsebünkben lett volna elég pénz, azt hiszem, még napokig ott lettünk volna szívesen. A hazafele úton csintalan vagy inkább rossz gyerekekként viselkedtünk. Természetesen senki nem volt fáradt, a szülők köszöntése után újból indultunk volna vissza a nagy túrára. Köszönjük Hajas Erika néninek és a minket kísérő pedagógusoknak a fáradtságos, vigyázó munkájukat, szüleinknek pedig köszönjük, hogy elengedtek bennünket erre a nagy útra.

Szabó Luca 7.b
   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth7x

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola