Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Iskolánkban június 25-29-ig digitális napközis tábor valósult meg, amely „Videónapló a világhálón” – ismerkedés a vlogokkal címet kapta, kiegészülve Mátyás király korának áttekintésével, amely a „Királyi hét”-re hallgatott.

Igazi csapatmunka biztosította 25 fő 4. osztályos diák iskolai évzáró utáni élménytáborát, ugyanis sok kolléga, pedagógus, konyhai, iskolai dolgozó és önkéntes tevékenykedett azért, hogy ez a kis csapat sok új élményt szerezhessen ezen a héten.

Programjaink között szerepelt az elvárásfa készítése Ollmann Judit tanárnő segítségével, a középkor történelmi áttekintése Zsömbör Attila tanár úrral, várépítés és koronázási ékszerek megépítése Szentpáliné Erika tanárnő vezetésével. Kívül-belül körbejártuk a Visegrádi várat virtuális séta keretében, majd egy különleges számítógépes program segítségével várat építettünk 3D-ben is. Megismerkedtünk a heraldika tudományával, címert készítettünk digitális formában, majd a reneszánsz konyha, királyi lakomák fűszereit ismertük meg kostolóval egybekötve Szabóné Kovács Erika vezetésével, melynek fénypontja Szántó Angéla és István által készített lángos-party volt. Ezenkívül jógáztunk és reneszánsz táncokat tanultunk Pötör Emesével, korabeli kódexekről és divatról beszélgettünk Császár Mónikával. Mindeközben tábor logot szerkesztettünk, iniciálé betűket készítettünk Word program segítségével, kisfilmet készítettünk Movie Maker program használatával. Beszélgettünk a netikettről, blogokról, vlogokról.

Összességében jó hangulatú, sok újdonságot, élményt magába foglaló, tanulságos hetet töltöttünk együtt.

Sótiné Papp Elvira

digitabor

További képek >>>

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola