Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Történetünk 2018 februárjában kezdődött.

     Ebben a hónapban indult a Spar Áruházak országos nyereményjátéka. Osztálykirándulásra lehetett nevezni a pénztári blokkokkal. Osztályunk az akkori 4.a lelkes anyukái, családtagok, és mindenki, aki csak tehette, segített bennünket a nyeremény elérésében.

     2018. május 11-én örömhírt kaptunk. Lehetőség nyílt arra, hogy egy csodálatos kiránduláson vegyünk részt, és költségét a Spar állja, 800.000,- forint értékben.

         Szeptember 24-én reggel esős napra virradtunk, de ez nem szegte kedvünket, mert tudtuk, hogy vár bennünket az Északi- középhegység. Huszonegy diák és öt kísérő vágott neki a nagy utazásnak.

     Első programunk Demjénben volt. A Cascade barlang- és élményfürdő hangulatos földalatti medencéit, csúszdáit használtuk ki, a végletekig. Ezután beköltöztünk a szállásunkra, Egerbe.

     A vacsora után az aznapi élményektől feltöltődve esti sétát tettünk a belvárosban. Természetesen egy diák sosem fárad el, ráadásul nekünk ez volt az első közös, „ottalvós” kirándulásunk, így az esti elalvás is izgalmakkal telítődött, és hosszan elhúzódott.

       Második napon, a svéd asztalos reggeli után, az Egri Vár elfoglalását tűztük ki célul. Jelentjük, sikerült! A tárlatvezetés után, még egy korabeli fegyver bemutatót is megtekintettük. Ez igazán jó kiegészítő program volt, hiszen aki az éjjel nem aludt, és most igen csak álmosan pislogott, a puska hangjára végleg felébredt.

         A városi séta után már indultunk is tovább a Mátrába. Pontosabban a Mátra Sástó Kalandparkba, ahol az Oxigén Adrenalin Park számos látnivalója, mászni valója, íjászkodása, bobozása, hajtányozása, kötélpályája, függő hídja csak ránk várt. Természetesen mindez egy kiadós ebéd utáni programként.

         Gyorsan eltelt a kaland. Azt vettük észre, hogy már hazafelé kanyarodik a busz. Az utolsó meglepetés, egy vacsora a McDonald’s étteremben. Utána már repült az idő, és az aggódó szülők megnyugodva ölelték magukhoz fáradt, de adrenalinnal feltöltődött csemetéjüket.

           Köszönjük a lehetőséget a Sparnak, a kitartó szülőknek, az iskolának, Kis Annamária SZM szülőnek, aki segített a gyerekek felügyeletében. Külön köszönet illeti meg Szentpáliné Futó Ágnest, aki az osztályt nevezte a versenyre, nélküle ez nem jöhetett volna létre. Köszönjük!

Mezőfalva, 2018. 10. 08.               Kolozsi Krisztina és Szabóné Kovács Erika

eger2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola