Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


„Hagyomány az, ami él a múltból, kapcsolódik a jelenhez és folyamatosan bővül a jelen múlttá válása által.”

(Szajbély Mihály)

Iskolánkban sok-sok éve már a karácsonyi készülődésnek kiforrott hagyományai vannak. Az adventi gyertyagyújtások a negyedik évfolyamosok műsora által kísérve, mindig meghitt pillanatokkal ajándékozzák meg közösségünket. A készülődés során Loni néni megálmodja a koszorút, ami az idei évben számos bájos karácsonyi manótól volt ékes. Az osztályfőnökök elkészítik a gyertyagyújtók személyére vonatkozó ajánlásokat, megírják az üdvözlő kártyákat, melyek szívhez szóló üzeneteit az iskola teljes ünneplő közössége előtt tolmácsol Zsike néni az arra érdemes diákoknak. Az idei évben a gyertyát gyújthatott Rozsnyai Boglárka 1.b, Tombor Benedek 2.a, Molnár Maja 3.b, Visi Áron Levente 4.b, Tóth Nimród 5.a, Szentpáli Zalán 6.a, Nagy Eszter 7.b és Német Dzsenifer 8.b. Valamennyiükre nagyon büszkék vagyunk, s szívesen emlékezünk a pillanatokra, mikor a közösen énekelt karácsonyi dalok kíséretében hétről hétre fellobbantották a gyertyák lángját. A közös öröm, az együtt átélt szép pillanatok az iskolai karácsonyi ünnep kapcsán teljesedtek ki igazán. A 2.a osztály műsora, melyet Márokné Szatmári Ilona állított össze, sokaknak csalt könnyet a szemébe. Iskolánk karácsonyfája alá szép ajándékok is kerültek, például babzsák fotelek, melyek az egésznapos iskola fáradalmait segítenek majd elviselni. Az iskolafejlesztési alapítványtól szaloncukrot, mézeskalácsot, a fotelek alá szőnyeget és az alapfokú művészetoktatás pénzbeli támogatását kapták a diákok. A sok szép meglepetést és a megható ünnepi műsort boldog mosollyal és nagy tapssal köszönték meg a gyerekek és szülők.

a1

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola