Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A Diákönkormányzat az idei évben először tehetség- bemutató versenyt szervezett „Ki mit tud?” címmel. Örömmel tapasztaltuk, hogy vannak olyan gyermekek iskolánkban, akik szívesen megmutatják társaiknak a bennük rejtőző tornászt, viccmesélőt, táncost, bűvészt vagy énekest, zenészt. 17 különböző produkcióval álltak elő azok a lelkes, bátor diákok, akik szívmelengető, szórakoztató és felejthetetlen élményt nyújtottak előadásukkal a közönséget alkotó osztályképviselőknek és a zsűrinek. A komoly és nehéz zsűriző munkát Váradi Sándor, pedagógus; Bükki-Major Melinda, iskolai szociális segítő és Koncz Levente Kenéz, DÖK diákelnök végezték, akik arany, ezüst és bronz oklevelekkel és különdíjjakkal jutalmazták a versenyzőket. A fellépőket egy extravagáns, szuper finom csoki tortával is meglepték Császár Mónika tanárnő felajánlásának köszönhetően. A jól sikerült rendezvény kapcsán köszönettel tartozik a Diákönkormányzat a közreműködő pedagógusoknak, Árva-Szabó Ágnesnek, Koncz Tímeának és Tórizs Attilának, valamint a gördülékeny lebonyolításáért Kovács Barbarának (7.b) és Oroszi Bencének (8.b).

„Alázattal kell megállnunk a másik ember egyénisége, személyisége előtt, és el kell tudnunk fogadni azt, hogy az sok tekintetben "más" mint mi.” /Gyökössy Endre/

kimittud1

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola