Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Iskolánk háromévente külső szakemberek bevonásával minősítteti tehetséggondozó tevékenységét. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége országos szinten koordinálja és felügyeli a különböző oktatási intézmények tehetséggondozását, s szakembereik segítségével a helyszíni ellenőrzések tapasztalatai alapján minősítési tanúsítványokat állít ki a magyar közoktatás szereplőiről. Iskolánk az idei évben az alábbi megtisztelő értékelésben részesült:

„A Tehetségpont sok éve tudatosan építi tehetséggondozó és –segítő tevékenységeit a hátránykompenzációtól kezdődően a kivételes tehetségek nevelése és azok további életútjának követése mentén. Programjaikat nem csak az intézmény diákjai, hanem a település és a térség igényeihez igazodva állítják össze, melyet példa értékűen dokumentálnak. Beválogatási mechanizmusuk sokrétű, így esélyt kapnak a tanulási nehézséggel, alul teljesítéssel és szociális hátránnyal küzdő tanulók is. A művészeti nevelés és a természettudományok projektekben kapcsolódnak össze, melyek produktumai a gyermekek alkotásaiban, verseny- és tanulmányi eredményeiben, valamint pályaválasztásában egyaránt megmutatkoznak. A mentori tevékenység több szinten is hatékonyan működik: felnőtt (művész, művésztanár), középiskolás diáktárs (közösségi szolgálaton belül is), ill. már a felsőoktatásban tanuló volt diákok egyaránt szerepet vállalnak átlag feletti növendékeik segítésében. Ebből következően tanácsadásaik minden résztvevőre kiterjednek. Rendezvényeik összhangban állnak hálózatépítő törekvéseikkel, melyeket hiteles együttműködéseik igazolnak.”

Mindezek alapján iskolánk harmadik alkalommal nyerte el a megtisztelő Akkreditált kiváló Tehetségpont címet, így újabb három éven keresztül jogosultak leszünk a logo használatára.

tehetsegpont

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola