Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Digtális akadályverseny

A Digitális témahét keretében az alsó tagozatos gyermekeket húsvéti akadályversenyre invitáltuk. A feladatok között szerepelt QR-kód megfejtése, wordwall programmal készült memóriajáték, korosztályonkénti bontásban készült puzzle, és learningapps tankockák is. Természetesen nem maradhatott el a padlórobotok használata sem. Ezen a héten Cini, a robotegér, és Blue-Bot Zümi dolgozott velünk. Valamennyi feladatot az interaktív táblán és a tanulói tableteken kellett megoldani az iskola legkisebbjeinek is. A gyermekek nagy lelkesedéssel és örömmel vetették bele magukat a kihívásba, sikeres megoldásokkal gyűjtögették a matricákat a menetlevelekre.

Ollmann Judit

digi1 1

Szabadulószoba a könyvtárban

 2019. április 8. és 12. között zajlott a Digitális témahét a mezőfalvi iskolában. Ezen apropóból Sótiné Papp Elvira és Császár Mónika tanárnők ötlete alapján és együttműködésével szabadulószobává alakult a könyvtár, melynek ajtaját a felsős diákok csak az elrejtett pótkulcs segítségével nyithatták ki. A kulcsot nem volt olyan egyszerű megtalálni, ugyanis különböző ügyességi feladatokat-puzzle, sudoku, wordwall, QR kód olvasás - kellett megoldaniuk. Így megkapták egy-egy könyv könyvtári jelzetét, melyekben kis cédulák rejlettek. Ezeket összerakva sikerült a nebulóknak a kulcsot megtalálni és a megadott időn belül „kiszabadulni”. Minden tanuló számára élmény volt a szabadulószoba, a feladatokat ügyesen oldották meg.

Horváth István
könyvtáros

digi2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola