Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


2019.05.25-én Nyársapáton került megrendezésre diák korcsoportban, a Közép-magyarországi Területi Kötöttfogású Csapatbajnokság. A tét nem kisebb, mint az országos döntőbe való feljutás volt. Az országban 6 területen rendeztek selejtező fordulókat, ahonnan összeségében 19 csapat juthatott ki a Budapesten megrendezésre kerülő országos csapatbajnoki döntőre. Az egyéni területi bajnokság rekord létszámú résztvevője már előre sejtette, hogy a csapattalálkozón is a megszokottnál több egyesület fog megküzdeni a továbbjutást érő helyekért. Diák korcsoportban 9 egyesület nevezett, így 3 fős csoportokban körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a résztvevők, köztük a Gurics György BDSE fiataljai. A mezőfalvi alakulat a harmadik csoportban először Abonyt, majd Nyársapát csapatát győzte le, így csoportgyőztesként már kvalifikálta magát az országos döntőre. A három csoportgyőztes végül újabb körmérkőzésben döntötte el, hogy ki milyen éremmel térhet haza. A „guricsos” diákok végül 4:7 arányban maradtak alul Monorral szemben és 3:7 arányban az Érdi Spartacussal szemben, így a dobogó 3. fokára állhattak fel. Sok tétlenkedésre nem maradt idő, hiszen a következő hétvégén, Budapesten már folytatódtak is a küzdelmek. Sajnos, itt még az erőviszonyoknak megfelelő, reális eredmény született, de az elért 11. helyezés is nagyon szép eredménynek számít.

Tombor István

birko

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola