Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Nem mindennapi élményben volt részük a második osztályos birkózóknak! Május elején egyhetes táborban vettek részt a németországi Burghausen városában.

Aki soha életében nem járt rendszeresen edzésekre, még az is tudja, hogy milyen életmód és jellembeli formáló hatása van a sportolásnak. Azt viszont nem tudta megtapasztalni, hogy a közösségben eltöltött időnek milyen összetartó ereje van, és hogy olyan szoros kapcsolat alakul ki az egyének, a csapattagok között, mely egy életen át megmarad. Egykori tanítványunk Tábi Tibi is Mezőfalván végezte az általános iskolai tanulmányaival, itt ismerkedett meg és szeretett bele a birkózásba. Úgy hozta az élet, hogy jelen pillanatban külföldön talált megélhetést, de a birkózószőnyegtől nem távolodott el. Tibi Németországban adja tovább a birkózás szeretetét, ennek apropóján kereste meg egykori iskoláját egy közös edzőtáborozás ötletével.

Ilyen előzményekkel indult neki 12 fős csapatunk a nagy túrára. A közös edzések mellett az élményszerzésen, feltöltődésen, közösségformáláson volt a hangsúly. Ezek a fiatal gyerekek kiszakadtak a megszokott közegükből, kilépve a komfort zónájukból, külföldi gyerekekkel mérhették le felkészültségüket, és gyarapíthatták birkózó tudásukat. A sok látnivalótól, új ingertől pedig kinyílt előttük a világ. Bejárták Burghausen városát, gyönyörködhettek a várban, kalandoztak a Bayern parkban, csúcsra törtek Gmunden hegyes vidékein. Köszönjük Tibi segítségét, valamint Loni néni és Zsike néni támogató türelmét.

Tombor István

birko2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola