Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Az év második felével megkezdődtek a birkózók diákolimpiai bajnokságai. Erőltetett menet jellemezte ezt az időszakot, hiszen szinte nem telt el hétvége úgy, hogy valamelyik szintéren ne küzdött volna mezőfalvi birkózó. Országszerte rendeztek területi diákolimpiai bajnokságokat szabadfogású, majd kötöttfogású birkózásban, ami több korosztályban is kvalifikáció volt a soron következő diákolimpiai döntőre. A diák I-II. korcsoportos fiatalok kötöttfogásban Abonyban, szabadfogásban Mezőfalván küzdöttek meg egymással a továbbjutást érő helyekért. Mindkét helyszínen 10 -10 Guricsos, vagy a Dunaferr Se színeit érősítő mezőfalvi diák próbált szerencsét. Közülük, ötüknek sikerült tovább jutni. Mezőfalva tornatermét zsúfolásig megtöltötte a Közép-Magyarországi területi bajnokságra érkező 15 egyesület 132 versenyzője, valamint az őket kisérő népes szurkolótábor. A fiatalabb, diák II-es korosztályban kiírt 14 súlycsoportba összesen 200-an szereztek részvételi jogot a területi bajnokságokról, közülük 160-an álltak rajthoz Püspökladányban, a kötöttfogású országos döntőn. A 14 bajnoki címből 9 vidékre, 5 pedig a fővárosba került. A 10 és 11 éves birkózópalánták általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. A Guricsos versenyzők Éva Bence III., és Bodor Máté V. helyével zárták a napot. A diák I-es tatabányai megmérettetésen Rostás Arnold 46 kg-ban abonyi, adácsi, majd zalaegerszegi ellenfelét legyőzve jutott a döntőbe, ahol a nagy menetelést az esztergomi versenyző állította meg. Serdülők, 15-14 évesek versenyén Miklós Mátyás révén sikerült dobogós helyezést megcsípni. A 41 kg-osok csoportjában 2 győztes, és 2 vesztes mérkőzés után a nagyon értékes III. helyen végzett. Ezzel, még nem ért véget a sorozat, a fiúktól a lányok vették át a stafétabotot, pontosabban a diákolimpiai lángot. A diák lányok versenyén Kiss Hella, és Pup Viktória igazi amazon harcosként küzdött. Viktória a csoportmérkőzések során többek között, azt az orosházi versenyzőt is le tudta győzni, akivel már korábban többször meggyült a baja. A lebonyolítási rendszernek köszönhetően a döntőben újra egymással kerültek szembe, akol, sajnos nem sikerült megismételni a bravúrt, így ezen a napon kénytelen volt az ezüstéremmel megelégednie. A megmérettetéseknek még nincs vége, de már most látszik, hogy a sok munka kezdi érlelni a gyümölcsét.

Rostás Arnold                                       Éva Bence 3., Bodor Máté 5.

Rostáséva bence bodor máté

 

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola