Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Széchenyi István gondolatának igazságtartalmát bizonyította a pénteki hagyományőrző disznóvágás, mely az iskola programjait színesítette. Az idei évben már hatodik alkalommal örvendeztették meg diákjainkat a Mezőfalvi Gazdakör tagjai azzal, hogy bemutatták számunkra ennek a feledésbe merülő szokásnak a tartalmát, hangulatát. A program népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy már szeptember végén kérdezgetik tanáraikat a gyerekek: Mikor lesz már disznóvágás? Minden évben érdeklődve figyelik az állat tisztítását, darabolását, bontását. Megtanulják, hogy az egyes húsféleségeket miként kell feldolgozni, s a nap folyamán folyamatosan kóstolgatják a finom „disznóságokat”.

Ennek a vidám és felszabadult napnak a lebonyolításában mindig nagy segítségünkre vannak a szülői munkaközösség tagjai is, akiknek ezúton is köszönjük a munkájukat! Nem tudunk eléggé hálásak lenni a gazdakör tagjainak, akik évről-évre jó hangulattal, különleges tudással, kedvességgel ajándékoznak meg bennünket ezen a különleges, hagyományőrző napon.

Köszönjük a Kovács Istvánnak és családjának a reggelihez biztosított füstölt árut, Feth Róbertnek és feleségének pedig a hatalmas, feldolgozásra kerülő sertést. Hálásak vagyunk Varga Gyulának, Vizi Ignácnak és feleségének, Stempely Józsefnek és feleségének, Sági Istvánnak és feleségének, Kvárik Józsefnek és feleségének, Salgó Józsefnek és feleségének és Márok Csabának, hogy velünk töltötték ezt a napot!

Reméljük, hogy még sok évig részük lesz a mezőfalvi diákoknak ebben a színvonalas hagyományőrzésben!

diszno1

További képek >>>

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola