Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Tavaly már hallhattak Bolya Sáriról, a mezőfalvi tornászról, aki a Dunaferr SE igazolt versenyzőjeként bekerült az utánpótlás válogatott keretbe.

Örömünkre szolgál, hogy most ismét írhatunk a kis hölgyről, hisz a tavalyi évben – ha lehet – még nagyobb sikereket könyvelhetett el magának, s jól eső érzés erről tájékoztatni az olvasókat.

Hosszú és kemény év van Sári mögött, aki a női torna úgynevezett gyermek haladó korosztályából 2019-ben az I. osztályú serdülő korcsoportba lépett. Első éves serdülőnk azonban nemcsak korosztályában lépeget előre, hanem tudását tekintve is, ugyanis idén sor került első nemzetközi szintű megmérettetésére is a Magyarországon rendezett Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyen. A Dunaferr csapatot is indított ezen a viadalon, akinek legfiatalabb tagja Sári volt. A debütálás jól sikerült; elsők lettek a csapatversenyben, illetve nem maradtak el az egyéni sikerek sem. Egyéni összetettben a 12 éves tornász palánta a felemás korlát döntőjében ezüstérmet szerzett az őt mindössze két tized ponttal megelőző román kislány mögött.

A lépegetés azonban ezzel még nem ért véget, sőt! A tornászok I. osztályú felnőtt csapatbajnokságának szabályai lehetővé teszik, hogy utánpótlás korú versenyző is csapattag lehessen, így Sári bizonyíthatta egyre bővülő tudását a nagyobbak között is. A két fordulós országos bajnokságban 2. helyezést ért el a Dunaferr SE csapata, így fiatal sportolónk újabb fényesen csillogó ezüstérmet tehetett zsebre.

Év közben nyújtott versenyeredményeinek köszönhetően Sári idén is a legjobbak közé kerülhetett: neve 2020-ban is szerepelni fog a Héraklész Bajnok Program névsorában.

Ez azonban még nem minden. Van még egy terület, melyen tornászunk kiemelkedik, ez pedig a tanulás. Ékes bizonyítéka ennek, hogy december 18-án, Székesfehérváron a Vasvári Pál Általános Iskola 7. évfolyamos tanulója „Jó tanuló – jó sportoló” díjat kapott a Fejér Megyei Diáksport Szövetség ünnepségén.

Sári teljesítménye is mutatja, hogy a magas szintű tanulmányi eredmény és a kiváló sportteljesítmény igenis összeegyeztethető. Ehhez sok szorgalom, alázat és természetesen magas szintű családi, iskolai, illetve egyesületi támogatás szükséges. Ha ezek mind rendelkezésre állnak, akkor Bolya Sári és a hozzá hasonló sportolók alapot kapnak ahhoz, hogy a későbbiekben testileg és szellemileg egészséges, értékes felnőtt személyiséggé válhassanak. Kívánjuk Sárinak, hogy ezen az úton haladjon még sokáig,  és hogy a jövőben is hallhassunk róla!

Török Dániel

edző

tornasz

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola