Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Gyerek birkózó verseny szurkolói zajától volt hangos a mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornaterme. A szombati megmérettetésen a 2010, 2011, 2012-ben születettek léptek tatamira. A kupán a Gurics György BDSE Mezőfalva, Enying VSE, Érdi Spartacus SC, Dunaújváros, Tököl, Budapest Kertváros SE és Tatabánya SC mintegy nyolcvan birkózója adott randevút egymásnak. A találkozó célja a nemes versengés mellett a versenyszellem erősítése, a küzdelmek hangulatának megtapasztalása és a birkózó sport népszerűsítése volt, melyhez ezúttal is kitűnő helyszínül szolgált a mezőfalvi tornaterem.

A sportolók zenés bevonulása után a rendezvény köszöntőjében Mátyás Gábor röviden ismertette a kupa névadójának, Majosházi Istvánnak a birkózásért tett kimagasló munkáját. Többek között elhangzott, hogy Ő maga nem űzte ezt a sportot, de fia egészen a junior-bajnoki címig vitte. István folyamatosan segítette, támogatta a birkózó sportot Mezőfalván, Dunaújvárosban egészen a felnőtt sportig. Menedzselte a csapatokat. Amiben rendkívüli volt, az a vidámság, mellyel a sporthoz, a birkózáshoz viszonyult. Bárhol megjelent, azt lehetett észrevenni, hogy köré csoportosultak az emberek, és vidám hangulatban beszélgetnek. Mindig lehetett számítani biztatására edzőtáborokban, versenyeken, vagy éppen a birkózó csarnokokban. Nagyszerű támogatóként minden alkalommal szívesen emlékezünk rá. Életfilózófáját is sikeresen örökítette át, miszerint bárhogyan is alakul a helyzetünk, mindig érezzük jól magunkat! Ezt a versenyt is azért rendezzük, hogy Majosházi Istvánra emlékezzünk, próbáljuk átérezni azt a szeretetet, életérzést, amit ő közvetített itt a szőnyegen és azon kívül – hallhattuk Mátyás Gábortól a Dunaferr elnökétől. Varga Gábor országgyűlési képviselő a birkózással és Növényi Norberttel kapcsolatos személyes élményeivel köszöntötte a megjelenteket, továbbá kiemelte a birkózás, a sport fontosságát, a szakmai műhelyek óriási jelentőségét. A folytatásban egymás után léptek szőnyegre az apró birkózó palánták, melyek között voltak szép számban kezdő versenyzők is. Ahogy Tombor István vezető edző mondta, felszabadult, örömteli versenyzés a cél. A rendezvényen részt vettek meghívottként Varga Gábor országgyűlési képviselő, Márok Csaba Mezőfalva polgármestere, Jaksics Erzsébet iskolaigazgató, Kiss Balázs birkózó világbajnok, Hadfi Dániel cselgáncs Európa-bajnok, Pethes Bálint mezőfalvi képviselő és támogató, Nagy Tamás támogató és edzőként Major Sándor világ és Európa-bajnoki ezüstérmes.

Egyéni eredmények után számított csapatverseny eredménye:

  1. Gurics György BDSE Mezőfalva
  2. Dunaferr Se
  3. Kertváros Se
  4. Honvéd Szondi Se
  5. Tatabánya SC
  6. Enyingi VSE
  7. Tököl
  8. Érd


 

első helyezettek:

Kiss Dániel

Fekete Csanád

Gyenei Kevin

Ozsváth Kevin

Tombor Benedek

Kovács Hunor

Zámbó Gergő

második helyezettek:

Pintér Brendon

Kolozs Barnabás

Androvics Márk

Fodor Zétény

Görög Máté

Fekete Csaba

Pribitek Ármin

harmadik helyezettek:

Fierpasz András

Krepsz Zalán

Bertalan Lajos

Domján Krisztián

Vass Viktor

cikk: Horváth László

birko

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola