Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában. Ilyenkor sokan átélhetik a szeretet és az egymásra figyelés örömét, továbbá iskolánkban az egy közösséghez való tartozás megnyugtató érzését is. Az ünnepre való készülődés egyik kiemelkedő eseménye a művészetoktatás karácsonyi gálája. Minden évben a művészetoktatásban résztvevő gyerekek nagy szeretettel invitálják a falu apraját, nagyját karácsonyi műsorukra, mely idén december 19-én került megrendezésre. Mivel évről évre egyre többen jönnek el a tehetséges gyerekeket megnézni, a helyszín maradt az iskola tornaterme, amit nagy örömmel fogadtak a nézők és az előadók egyaránt. Fergeteges, változatos, lecsendesült produkciók adták át egymásnak a helyet a színpadon. Hallhattunk míves népi éneket, gyönyörködhettünk igényes zongorajátékban, és felcsendült szép furulyaszó. Láthattunk csodás fénytáncokat, s a gyerekek által előadott koreográfiák lehetővétették, hogy mozgásban és rigmusokban is megfogalmazott karácsonyi jókívánságokat adjanak át a diákok a közönségnek. A koncertet még színesebbé tették a Hangvirág gyerekkórus és a Mezőfalvi nőikar közös dalai.  Az iskola aulája megtelt a karácsonyi készülődés hangulatával, az ünnepvárás felemelő érzésével, köszönhetően a szobrászat tanszakos növendékek csodás kiállításának. Az előadás végén minden résztvevő gyereket a már megszokott „kinálmációra” hívtunk. Az általuk előadott fergeteges karácsonyi műsort, az élményt, a szülök, rokonok, testvérek, pedagógusok és a vendégek nagy tapssal köszönték meg, hiszen nincs annál szebb ajándék, mint gyerekeink, unokáink mosolya. Köszönjük a fellépőknek a szép műsort, a pedagógusoknak a felkészítést, a szülőknek pedig az aktív közreműködést és támogatást!

muvokt

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola