Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


A legjobb kisiskolás korú grundbirkózók mérkőztek meg Pécsett a 2019/2020. tanévi Grundbirkózás Diákolimpia® Országos Döntőjén. A kétnapos eseményen a legkisebb: I-II. korosztályok keltek birokra, lányok és fiúk egyaránt, a diákolimpiai bajnoki címekért. Iskolánk a vasárnapi programban volt érdekelt a fiú I, és II-es korcsoportban egyaránt.

A tornát az MDSZ megbízásából a Baranya Megyei Diáksport Tanács szervezte, a pécsi Gandhi Gimnázium Sportcsarnokában. A megnyitó ünnepségen elhangzott, hogy a versenysorozatra 120 iskola, közel 1200 iskolással nevezett. Az országos döntőbe a fiúknál 12-12 csapat jutott be, akik korosztályonként, összesen 7-7 súlycsoportban mérkőztek meg egymással.

Vérmes reményekkel vágtunk neki az útnak, hiszen a területi selejtező mérkőzéseket magabiztos nagyarányú győzelmekkel tudta le mindkét korosztályos csapatunk, és nem mellesleg az I-es korcsoportban mi voltunk a bajnoki címvédők. Sorsolás után a kisebbek először a Zalából érkező Tófeji Kincskereső iskolát hatalmas csatában 4:3-ra, majd az Abonyi Somogyi Imre iskolát 5:2, utolsó csoportkörben pedig a Jászberényi Bercsényi iskolát 7:0 arányba győztük le. Érmekért folyó küzdelmek során megyei rangadóra került sor az Enyingi Batthyány Fülöp Általános Iskolával, melyet 7:0 arányban nyertünk meg. Az aranyérem sorsát eldöntő végső mérkőzésen a Budapestről érkező Gyulai István Sportiskolával kerültünk szembe. Fej-fej mellett haladtunk, sajnos biztosan győztesnek vélt mérkőzéseket buktunk el, ráadásul egy utolsó másodpercben szerzett ponttal a Gyulai behozhatatlan előnyre tett szert, így 4:3-ra nyerte a mérkőzést. Sajnos, nem sikerült a bajnoki címet megvédenie a mezőfalvi kisbirkózóknak.

Csapat: Kovács Kornél, Kis Dániel, Gyenei Kevin, Fekete Csanád, Pintér Brendon, Nagy Dominik, Krepsz Zalán.

A II-es korcsoportban küzdő mezőfalvi iskolásainkat a Fortuna nem vette a szárnyai alá, és talán a legyőzhetőnél nagyobb ellenszéllel kerültünk szembe. Így, két győzelemmel, és három vereséggel a hetedik helyezéssel kellett beérnünk. Első forduló: Mezőfalva-Budapest Kazinczy 4:3, második forduló: Mezőfalva- Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola 3:4, harmadik fordulóban 0:7 arányban maradtunk alul a végső győztes miskolci Gyarmati Dezső Sport Általános Iskolával szemben, majd 3:4 az egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola ellen, végül egy győztes mérkőzés (5:2) következett az orosházi Székács József Evangélikus Iskola ellen.

Csapat: Bózsa Gergő, Tombor Benedek, Görög Máté, Kovács Hunor, Huszár Rajmond, Fierpasz András, Fekete Csaba, Pesei Sándor, Zámbó Gergő

A fantasztikus hangulatú versenyről mindenki rengeteg élménnyel, és tapasztalattal térhetett haza.

birko

birko2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola