Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Szeptember 10-én Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében rendeztük a már hagyományos Gurics György Emlékversenyt, mely egyben a Diák I. korcsoport (12-13 évesek) kötöttfogású területi Diákolimpia döntője volt. Közel száz résztvevővel a dunántúli régiók sportolói álltak szőnyegre, ahol kitűnő hangulat és sportszerű mérkőzések jellemezték a birkózók találkozóját. A megmérettetés nem csak arról szólt, hogy a nap végeztével kinek sikerül dobogóra állnia, hanem a továbbjutó helyezésekért is küzdöttek a fiatalok. Ugyanis, az országos döntőre három területről lehetett kvalifikációt szerezni. Egyesületünk 12 fős csapattal vágott neki a küzdelemnek. A tavaszi Országos Bajnokságon aratott sikerekből kiindulva többen igen vérmes reményekkel. A nap végén heten maradtak versenyben, és végeztek továbbjutó helyen.

Az országos döntőbe jutottak: 32 kgTombor Benedek 1. helyen, 54 kg Csőregi Zalán 1.helyen, Parádi László2. helyen, 58 kg Feirpasz András 2.helyen, 69 kg Zámbó Gergő 2. helyen, 76 kg Pesei Sándor 3. helyen és 54 kg Fekete Csaba 5. helyen. A döntőt október 1-jén Egerben rendezik majd.

birko1

Diákolimpiai arany, és ezüst a döntőről!

Az U15-ös hajdúszoboszlói Diákolimpiát követően október első napján Egerben rendezték meg a Diák I-es korosztály Kötöttfogású Diákolimpiai döntőjét. A területi versenyekről indulási jogot szerző 12-13 éves versenyzők iskolájuk színeit képviselték a Diákolimpia bajnokságon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. 

A korosztály Diákolimpiai bajnoki döntőjére még szeptember közepén Mezőfalván, Csongrádon és Abonyban selejteztek a fiatalok. Egerben végül 118 sportoló lépett szőnyegre, ahol tizennégy súlycsoportban küzdöttek az országos diákolimpiai bajnoki címekért a diák I-es kötöttfogású birkózók a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Mezőfalva a remek selejtezős teljesítmény után, hét fővel képviseltette magát.

A 32 kilógrammosok között szereplő Tombor Benedek meggyőző fölénnyel győzte le ellenfeleit. Mind a négy küzdelem során úgy aratott technikai győzelmet, hogy ellenfelei még pontot sem értek el ellene. A nap folyamán, több olyan versenyzőnek sem kegyelmezett, akitől korábban már vereséget szenvedett. Így, igazán megérdemelten lett a 32 kilogramm Diákolimpia országos bajnoka!

Csőregi Zalán révén 54 kilóban is érdekeltek voltunk az aranycsatában. Zalán ponterős birkózással sorra múlta felül a selejtezőben riválisait. Végül, a döntő küzdelemben ugyanazzal a jászberényi fiúval került szembe, akitől februárban az OB döntőjében vereséget szenvedett. Igaz, nagy küzdelem folyt a szőnyegen, de most még nem sikerült visszavágni a Somogyjádon elszenvedett vereségért.

Zámbó Gergő révén még egy pontszerző helyet sikerült szerezni, a 63 kilógrammosok között végzett az ötödik helyen.

A többi versenyzőnknek –Parádi László 54 kg, Fierpasz András 58 kg, Fekete Csaba 58 kg, Pesei Sándor 76 kg-sajnos most nem sikerült a pontszerzés, de a hamarosan sorra kerülő szabadfogású versenyen újra bizonyíthatnak.

birko2

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola