Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   

Fenntarthatósági témahét  

FTH jelveny szamozott 2024 8

   


Szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján ünnepeljük a magyar népmese napját. Ezen a napon minden népmesét szerető gyerek és felnőtt megkülönböztetett tisztelettel fordul mind a magyar, mind más népek meséi felé.

Iskolánk is különleges figyelmet fordít erre a jeles alkalomra. A mesehéten, már a reggeli ráhangolódások témájaként is a népmesékről beszélgettek a gyerekek. A magyar népmesék „beköltöztek” az osztályokba, a tanórákra és a szabadidős tevékenységekbe is.

A Petőfi Irodalmi Múzeum a Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódóan interaktív felületén lehetővé tette, hogy olyan összeállítást hallgathassanak meg diákjaink, melyben magyar szerzők saját meséikből, gyerek-verseikből olvastak fel részleteket. Pedagógusként úgy gondoljuk, hogy azok, akik már gyerekkorban közvetlen kapcsolatba kerülnek az írókkal és alkotásaikkal, tudásban, érdeklődésben gazdagodva nőnek fel, és felnőttként is jobban értik és élvezik majd az elolvasott műveket.

Készültek rajzok és saját mesék a gyerekek képzeletbeli hőseiről, sárkányokról, csodálatos királylányokról vagy az erdei állatkákról, akik bizony iskolába járnak. Mert a mesében, minden lehetséges.

A közös mesehallgatás, meseolvasás és mesenézés eredményeként születtek meg az osztályok kedvenc meséiből a diafilm sorozatok, amelyek az iskola auláját díszítik.

mese

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

9x badge 2024 kicsi

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola