Az iskola elérhetősége  

E-mail:

mezofalvaiskola@gmail.com

Tel.: +36 25 506-930

Fax.: +36 25 506-898

Kérem, hogy a honlappal kapcsolatos észrevételeit az sotine.elvira@petofiaisk.hu e-mail címen Sótiné Papp Elvira tanárnőnek jelezze.

   

Hit- és erkölcstan  

Hit- és erkölcstan

Iskolánkban oktatja és egyben a kapcsolattartó:

Kristofory Valter atya

Magyarok Nagyasszonya plébánia

Cím: 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 34.

Tel: 06-25-244-047

E-mail:valteratya@freemail.hu

Nagy Richárd

református lelkész

Alap-Alsószentiváni Református Egyházközség

7011 Alap, Béke u. 10.

Tel: 06-25-220061

E-mail: nagyrichardandras@gmail.com

mobil: 06-30-455-3950

   

Tisztaszoftver program diákoknak!  

offic365matrica

Tovább bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programja, amellyel egyedülálló lehetőség nyílt meg a diákok és a szüleik előtt. Tovább >>

   

Tanulói biztosítás  

Tisztelt Szülők!

Aki az államilag járó ingyenes tanuló biztosítás mellett szeretne plussz biztosítást kötni, az megteheti telefonon keresztül a Grupama Garancia Biztosító képviselőénél.

További részletek >>

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Lászlóné (Gabi néni) ig. helyetteshez.

   

Személyi igazolvány  

Tisztelt szülők az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának a tankötelezett korú tanulók személyazonosító okmánnyal történő ellátásának feltételeivel, folyamatával kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg az alábbi képre kattintva.

A képre kattintva olvashatják a hivatal részletes tájékoztató anyagát.

   


Az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek birkózóink, szinte minden hétvégére jutott valamilyen verseny. Részt vettünk minősítéseken, területi bajnokságon, a továbbjutottak országos bajnokságokon, de a tavaszi szünetben edző táboroztunk is, területi bajnokságnak adtunk otthont, és nemzetközi tornára utaztunk a hollandiai Utrecht városába. Szerencsére egyik eseményen sem csak statisztaszerep jutott iskolánk tanulóinak, hiszen az elmúlt éveket jócskán felülmúlva értékes érmeket, pontszerző helyeket csíptünk meg.

A serdülő korosztályosok minősítési versenyén korengedménnyel szerepelt Rostás Arnold, akinél a versenyrutin megszerzése volt a cél. A Tokodon rendezett versenyen még nem termett babér Arnold számára, de Somogyjádon már a sikerült felverekednie magát a dobogó harmadik fokára. Ez bíztató jel volt az országos bajnokságok előtt. A Győrben megrendezett szabadfogású serdülő országos bajnokságon sikerült megismételnie ezt a bravúros teljesítményt, és az értékes harmadik helyen zárta a napot.

Arnold, és Pupp Viktória révén voltunk érdekeltek a hollandiai Utrechti nemzetközi tornán. Az eseményen 23 ország, több mint 100 egyesület 623 versenyzője lépett szőnyegre. Az esemény kiválóan alkalmas volt arra, hogy versenyzőink nemzetközi porondon, külföldi versenyzőkkel mérhessék össze tudásukat, minél több mérkőzést birkózzanak idegen környezetben. A lányok versenyében Pupp Viktória (2007-2005 kcs.) 50 kg-os súlycsoportjában 2 vereség után búcsúzott a küzdelmektől. A fiúknál Rostás Arnold (2007-2005 kcs) 44 kg-ban egy német és egy cseh ellenfelet pontozással győzött le, francia, svéd és német versenyzőktől kikapott, így a 6. helyen zárta a versenyt.

A Dunakesziben megrendezett lányok országos bajnoksága már jóval szebben alakult Viktória számára. A Fortuna kegyeibe fogadta, három győzelem, és egy vereség után akasztották a nyakába a bajnoki arany medáliát.

A Cegléden megrendezésre kerülő közép-magyarországi területi kötöttfogású országos bajnokságról Éva Bence 1., Bodor Máté 2., Pupp Bence 1., Nagy Botond 3., Tóth Nimród 3. Rostás Arnold 1 helyezéssel kvalifikálta magát az országos döntőre.

A szabadfogású területi bajnokságnak Mezőfalva adott otthont. A két korosztályban több mint 160 versenyző küzdött a kijutást érő helyekért. Az indulók rekord létszáma száma miatt, a tornaterem már-már a befogadó képességének határát súrolta. Végül is, továbbjutást érő helyen végzett Nagy Erik, Miklós Márton, Erdélyi Bulcsú, Tóth Nimród, Pupp Bence, Éva Bence, Bodor Máté, Szentpáli Zalán, Rostás Arnold.

Az egri kötöttfogású, és a szentesi szabadfogású országos bajnokságról Éva Bence egyaránt bronzéremmel, Bodor Máté pedig negyedik hellyel, Pupp Bence pedig egy Egerben megszerzett ötödik hellyel térhetett haza a kimerítő nap végén.

Az első félévi verseny sorozat, még javában tart, remélhetően hasonló szép sikerekkel örvendeztetnek meg minket iskolánk tanulói!

Tombor István

   

 

   

okoproba1

   

 

   

 

   

Ha tudnak, segítsenek!  

A Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány adószáma:

19097477-1-07

Eddigi támogatásaikat, nagy tisztelettel köszönkjük.

 

   

Kompetenciamérés  

kompetenciameres

Iskolánk mérési eredményei a képre kattintva elérhetők.

   

Digitális Témahét  

dth2020 kituzo iskola 5x 400

   
© Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola